Eten, drinken, en spelen doe je bij de Neut
CO2 neutraal

Welkom bij de Neut

Terwijl de kinderen zich uitleven in de klimtorens, glijbanen en kabelbaan van de binnenspeeltuin, genieten de ouders ontspannen van een heerlijke cappuccino met appeltaart. En heb je honger gekregen van al dat spelen, dan kun je bij ons genieten van versgemaakte pizza’s, pasta’s en pannenkoeken. Maar ook voor Italiaans schepijs, oer-Hollands snoepgoed of een heerlijk broodje voor thuis of op het werk bent u bij ons aan het goede adres.

Iedereen is welkom Bij de Neut!


De jarige eet gratis

100% CO2
NEUTRAAL

Nieuwste


Technieken

Bij de Neut is het enige restaurant in Nederland dat 100% CO2-neutraal opereert. En daar zijn we trots op…

Bij de verbouwing van ons pand hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van ‘groen’ en ‘ecologisch verantwoord’. Zo voorzien de zonnepanelen op het dak al onze apparaten van elektriciteit en vangen we het hemelwater apart op, zodat we het kunnen gebruiken om de toiletten mee door te spoelen.

 

 

 

Samenwerken


met TU/e

Ontwikkelingen op het gebied van energieneutraal ondernemen staan niet stil. Om die reden zijn we een samenwerking aangegaan met de TU/e Eindhoven. Zij gaan een testlab in ons pand openen, waarin zij energie genereren uit gebruikte accu’s van elektrische vrachtwagens. Op die manier hopen wij in de toekomst volledig in onze eigen energiebehoefte te kunnen voorzien.

Koelen en verwarmen


vanuit de aarde

Verder maken we gebruik van aardwarmte. Vanuit grote diepte pompen we water omhoog, dat we in de winterperiode gebruiken om het pand te verwarmen. In warmere tijden passen we dezelfde techniek toe om het pand af te koelen. Ons volledige vloeroppervlak is voorzien van vloerverwarming, waardoor de kinderen heerlijk op hun sokken kunnen spelen.

Speciaal voor onze


milieubewuste gasten

Voor onze milieubewuste gasten, die met de elektrische auto of fiets komen, hebben wij speciale oplaadpunten geplaatst. Maak van de nood een deugd en geniet van een heerlijk Italiaans ijsje of een warme cappuccino, terwijl u wacht tot uw voertuig is opgeladen.

ook voor het
milieu moet u bij
de neut zijn

Dorpstraat 8
5563 BD Westerhoven

PijlLet op:
Dorpstraat
met één s!

T 040 2028004

info@bijdeneut.nl

Openingstijden
restaurant

Reserveren

Maandag10.00 - 21.00 uur
Dinsdag10.00 - 21.00 uur
Woensdag10.00 - 21.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 21.00 uur
Zaterdag10.00 - 21.00 uur
Zondag10.00 - 21.00 uur

 

Bij de Neut is 365 dagen per jaar geopend.
De keuken is geopend van 10.00 tot 20.45 uur.

U kunt bij ons reserveren vanaf 6 personen. Indien u met minder dan 6 personen bent, is het uiteraard wel mogelijk om binnen te lopen. Mocht het restaurant vol zitten kunt u even wachten, vaak komt er snel een plaatsje voor u vrij.

U kunt reserveren door te bellen naar
040-2028004 of door een e-mail te sturen naar info@bijdeneut.nl

Belt u het liefst vóór 12.00 uur en na 14.00 uur, vóór 16.00 uur en na 19.30 uur. We kunnen u dan uitgebreid te woord staan.

Een reservering per mail of via ons contactformulier is pas akkoord als u een bevestiging terug heeft gekregen. 

Wilt u reserveren voor de brunch, dit is al mogelijk vanaf 2 personen.

Copyright © Bij de Neut. All rights reserved
website by Bloomming